Laatste nieuws archief 2010

14-10-2010

Agenda 2011

Hij was al gepubliceerd in de laatste nieuwsbrief, maar nu ook online te vinden op de site: De GAE Agenda voor het seizoen 2011!

 

Ook is er een poll toegevoegd: winterkamp 2010/2011 ! (zichtbaar na inloggen)

 

Voor iedereen die mee op herfstkamp gaat, wordt het volgende van harte aangeraden: lees het veldregelement en de vliegtechnische eisen nog eens door. Tipje van een sluier: er vindt wellicht toetsing van deze regelementen plaats in St. Flo. Bij onvoldoende kennis wordt je direct huiswaarts gestuurd! ;) 

11-10-2010

Deelnemerslijst herfstkamp 2010

De voorlopige deelnemerslijst (update 13/10/2010) van het herfstkamp is te bekijken via de ledenpagina onder GAE documenten.

 

Contactgegevens om afspraken te kunnen maken over carpoolen zijn oa. te vinden via de ledenlijst. Nog geen toegang tot de ledenlijst? Stuur dan een email naar de beheerder.

09-10-2010

Vliegtechnische eisen V2.0 online

Voor alle leden: De nieuwe ervaringseisen voor het vliegen op GAE vliegtuigen staan nu online. Te vinden (na inloggen) op de ledenpagina!

09-10-2010

Nieuwe module ledenpagina

Nieuwe module ledenpagina

Zoals enkelen wellicht hebben opgemerkt, bestaat er sinds dit weekeinde een nieuwe map in het linkermenu getiteld 'bestanden'.

 

Nadat je bent ingelogd kan je hier kiezen uit de mappen:

 

 

  • "Startlijsten"  Hier kan je alle ingescande startlijsten in pdf van het zomerkamp 2010 terugvinden.
  • "Vliegtuig Handboeken" Hier zijn alle handboeken van elk type vliegtuig uit onze vloot te downloaden.
  • "Lesdocumenten" Hierin staan (momenteel): 1. het lesdocument passagiersvliegen, 2. het lierhandboek, 3. de handleiding voor de startleider en 4. de GPL syllabus Aerodynamica.

 

 

 

Daarnaast is onder 'Veldreglementen' het door Ton Veenboer opgestelde Veldregelement van Saint Florentin toegevoegd. Verplichte kost voor alle vliegers die op Flo (gaan) vliegen!

Het oplettende lid zal weten dat deze documenten al eerder onder 'GAE documenten' te downloaden waren op de ledenpagina. Nu dus in overzichtelijke mappen gerangschikt.

 

Voor het onoplettende lid is dit misschien een goede gelegenheid om deze documenten eens te gaan bekijken!

05-10-2010

Startlijsten zomerkamp online

Voor alle leden: de startlijsten van het afgelopen zomerkamp staan in .pdf format online.

Te vinden onder bestanden! (eerst inloggen)

04-10-2010

Foto's van zomerkamp 2010

Foto's van zomerkamp 2010

Twee foto-albums van het afgelopen zomerkamp online:

 

Maarten van Roosmalen

 

Max van Rijn

06-09-2010

Speciale aanbieding herfstkamp

Speciaal voor niet-leden hebben we een bijzonder aanbod. Ga voor 300 Euro een week vliegen op het herfstkamp! Heel veel vliegen en geen verdere verplichtingen.

Kijk ook op: https://zweven.eu/proefvlucht-zweefvliegen/

Meld je aan via https://zweven.eu/formulier/ of mail de secretaris: secretaris@zweven.eu

 

03-09-2010

herfstkamp week 2 gaat ook door

Er is voldoende belangstelling om ook week 2 van het herfstkamp door te laten gaan. We gaan dit jaar dus twee weken op herfstkamp.

Voor degenen die dat nog niet hebben gedaan: meld je aan via secretaris@zweven.eu

30-06-2010

Zomerkamp here we come!

Het zomerkamp komt steeds dichterbij en er heeft zich een behoorlijke hoeveelheid nieuwe leden aangemeld. Welkom allemaal. Voor de bestaande leden, zeker de DBO-ers: laat zo snel mogelijk weten wanneer je komt, dat is belangrijk voor de planning en bovendien voorkom je op die manier een vervelende verhoging van het weekgeld wegens 'achteraf betalen/aanmelden'

 

Ook het instructeursrooster zit nagenoeg dicht, het lijkt er in ieder geval op dat iedereen die instructie nodig heeft, gewoon in de week kan komen die hij of zij wil. Meld je dus aan, zo hebben we een goed overzicht van het aantal DBO-ers en solisten dat per week komt.

 

Voor week 4 geldt nog steeds dat we daar een speciale week van proberen te maken waarin er actief over land gevlogen zal worden, dit concept is tijdens het voorjaarskamp succesvol getest en dus krijgt het navolging. Voor DBO-ers, geen zorgen, het gewone instructiebedrijf blijft daarnaast natuurlijk bestaan.

24-06-2010

Snel aanmelden voor het Zomerkamp!

De eerste week van het zomerkamp is dit jaar al op 11 juli!

 

Meld je snel aan, want er zijn weken die sneller vollopen dan anderen en we willen een goede verdeling van instructeurs over het aantal leerlingen en solisten.

 

Laat even weten wanneer je komt en ook of je plannen hebt (weer solo komen, overland maken, ZVB-halen) dan kunnen we daar rekening meer houden!

 

Tot ziens in Flo!

 

P.S.

Het zomerkamp duurt dit jaar wel zes weken tot 21 augustus. En in de 4 de week hebben we ook een wedstrijdje!

page loading