Dagcursus Terlet

Elke vliegdag in 2022 kun je uitgebreid kennismaken met zweefvliegen door bij ons een dagcursus te komen volgen. Dat kan op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor € 125,00.  In het weekend is het aantal plekken beperkt.

 

De belangstelling om een dagcursus te volgen is erg groot. Op korte termijn zitten we vol. Voor het einde van het seizoen zijn er nog enkele plekken vrij maar hou er rekening mee dat dat voornamelijk op woensdag en vrijdag is. In het weekend zitten we voor het hele seizoen al vol. 

 

GAE biedt naast een losse kennismakingsvlucht, ook een daglidmaatschap (dagcursus) zweefvliegen aan. Daarbij mag iedereen een hele dag meedraaien als leerling op een van onze vliegdagen of kampdagen op Terlet bij Arnhem of in Saint-Florentin

 

De dag begint 's ochtends met de algemene 'briefing', die wordt gehouden door de DDI (dienstdoende instructeur). De briefing is meestal om 10.00 uur. Vervolgens word je door een ervaren zweefvlieger opgevangen en loop je de hele dag mee in het vliegbedrijf. Je maakt drie vluchten, een kennismakingsvlucht en twee vluchten met een instructeur, en krijgt briefings.

 

Bij het vliegen zijn er limieten aan de lengte en het gewicht van de passagiers. Als je langer dan 2.00 meter en/of zwaarder dan 100 kg bent is het helaas niet mogelijk om bij ons te komen zweefvliegen. Zit je in de buurt van deze limieten, meer dan 1.95 m en/of 97 kg, laat dat dan bij je aanmelding weten bok de opmerkingen.

 

Als je de smaak te pakken hebt kun je na de dagcursus een weekcursus volgen of natuurlijk meteen lid worden. Word je binnen een maand na je daglidmaatschap lid van onze club, dan worden de kosten voor de dagcursus in minderling gebracht op het lidmaatschap.

 

Wanneer kun je langskomen?

Kijk in onze jaaragenda om te zien op welke dagen je welkom bent om met ons mee te vliegen. Meld je aan via het contactformulier.