Kennismakingsvlucht

Per 11 mei is GAE opnieuw begonnen met het vliegseizoen. De piloten die met de gasten vliegen moeten echter eerst zelf weer recente ervaring krijgen ("current worden"). De huidige planning is dat we vanaf woensdag 3 juni weer met gasten gaan vliegen.

De mogelijkheden zullen beperkt zijn omdat we door het niet kunnen vliegen in de afgelopen 2 maanden in eerste instantie nog erg veel vluchten moeten inhalen. We kunnen wel weer beperkt aanmeldingen voor passagiersvluchten aannemen. Houd er wel rekening mee: dat de beschikbaarheid laag is, de vrije plekken voornamelijk op de woensdag en vrijdag zijn, dat in veel gevallen de vluchten pas in het volgende seizoen (2021) uitgevoerd kunnen worden. 

We zijn wel aan het kijken hoe we de capaciteit dit seizoen nog kunnen vergroten. Als je contact opneemt met ons via het formulier kunnen we je op de hoogte brengen van de mogelijkheden.

 

Bij Gliding Adventures Europe kun je ook vliegen als je geen lid bent!

 

Gedurende het vliegseizoen kun je op bijna alle vliegdagen van de GAE een kennismakingsvlucht komen maken. Dat kan op de woensdag en vrijdag voor € 40,00 en op zaterdag en zondag voor € 50,00. Verder zijn er ook geregeld extra vliegdagen.

 

Een kennismakingsvlucht zweefvliegen duurt tussen de 7 en 20 minuten, afhankelijk van de thermische weersomstandigheden. Je vliegt mee met een ervaren zweefvlieger. Voorafgaand aan de vlucht krijg je informatie over het toestel en het verloop van de zweefvlucht. Tijdens het vliegen kun je elkaar goed verstaan zodat je ook uitleg kan krijgen over de omgeving. 

 

Na de vlucht ontvang je van ons een luchtdoopcertificaat, als herinnering aan een onvergetelijke ervaring! Word je binnen een maand na je proefvlucht lid, dan krijg je het geld van je vlucht nog terug ook!

 

Bij het vliegen zijn er limieten aan de lengte en het gewicht van de passagiers. Als je langer dan 2.00 meter en/of zwaarder dan 100 kg bent is het helaas niet mogelijk om bij ons te komen zweefvliegen. Zit je in de buurt van deze limieten, laat dat dan bij je aanmelding even weten.

 

Wanneer kun je langskomen?

Kijk in onze jaaragenda om te zien op welke dagen je welkom bent om met ons mee te vliegen en op de tarievenpagina zie je wat de kosten zijn.

 

Waar wacht je nog op? Meld je aan, neem vrienden en familie mee en kom langs op Terlet, het mooiste zweefvliegveld van Nederland!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via een formulier.

 

Hieronder zie je een montage van een dagje zweefvliegen bij Gliding Adventures Europe!