Kennismakingsvlucht

 

Bij Gliding Adventures Europe kun je ook vliegen als je geen lid bent!

 

Gedurende het vliegseizoen kun je op op de meeste vliegdagen van de GAE een kennismakingsvlucht komen maken. Dat kan op de woensdag en vrijdag voor € 40,00 en op zaterdag en zondag voor € 50,00. Verder is er ook af en toe een extra vliegdag speciaal voor gasten, meestal op een donderdag.

 

Let op: De belangstelling voor de kennismakingsvluchten is erg groot. Bovendien moeten nog veel mensen een nieuwe afspraak maken vanwege corona en slecht weer. Het aantal vrije plekken voor de rest van het seizoen 2021 is daarom zeer beperkt. In de weekenden is het nu al vol. Door de weeks (woensdag en vrijdag) zijn er nog een paar plekken vrij. Op de extra vliegdagen: 9 september en 30 september zijn er nog vrije plekken.

 

Een kennismakingsvlucht zweefvliegen duurt tussen de 7 en 20 minuten, afhankelijk van de thermische weersomstandigheden. Je vliegt mee met een ervaren zweefvlieger. Voorafgaand aan de vlucht krijg je informatie over het toestel en het verloop van de zweefvlucht. Tijdens het vliegen kun je elkaar goed verstaan zodat je ook uitleg kan krijgen over de omgeving. 

 

Na de vlucht ontvang je van ons een luchtdoopcertificaat, als herinnering aan een onvergetelijke ervaring! Word je binnen een maand na je proefvlucht lid, dan krijg je het geld van je vlucht nog terug ook!

 

Bij het vliegen zijn er limieten aan de lengte en het gewicht van de passagiers. Als je langer dan 2.00 meter en/of zwaarder dan 100 kg bent is het helaas niet mogelijk om bij ons te komen zweefvliegen. Zit je in de buurt van deze limieten, laat dat dan bij je aanmelding even weten.

 

Wanneer kun je langskomen?

Kijk in onze jaaragenda om te zien op welke dagen je welkom bent om met ons mee te vliegen.

Waar wacht je nog op? Meld je aan, neem vrienden en familie mee en kom langs op Terlet, het mooiste zweefvliegveld van Nederland!

 

Corona protocol

Net zoals iedereen hopen we natuurlijk dat binnenkort de beperkende maatregelen vanwege corona grotendeels zijn opgeheven, maar zeker is dat niet. Hieronder staan de maatregelen zoals die op dit moment gelden. Hou ook zelf in de gaten welke maatregelen er ten tijde van je afspraak nog gelden. Neem eventueel voorafgaand aan je afspraak contact met ons op.

 • Algemeen geldende regels:
  • Je mag geen koorts hebben of last hebben van benauwdheidsklachten.
  • Er mag niet recentelijk (7 dagen voor de afspraak) zijn vastgesteld in een lab dat je corona hebt gehad.
  • Je mag geen contact hebben gehad met een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 10 dagen voor de afspraak terwijl diegene nog klachten had.
  • Je mag niet in thuisisolatie zitten omdat je contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld.
  • Bovenstaande zal je voor de vlucht(en) moeten verklaren. Kom niet naar het veld als je corona verschijnselen hebt: koorts, neusverkouden etc.
 • Op ons veld worden de normale hygiëne- en afstandsregels gehanteerd die overal gelden. Er staat een fles met handgel (70% alcohol). Voor het instappen s.v.p. je handen daarmee reinigen. De vliegtuigen worden voorafgaand aan elke vlucht schoongemaakt.
 • Passagiers moeten wettelijk met mondkapjes vliegen. Neem zelf een mondkapje mee naar het veld.
 • Toeschouwers zijn op dit moment beperkt toegestaan afhankelijk van de drukte op het veld. De kans bestaat dat ze van een afstand moeten toekijken.
 • Het restaurant de Thermiekbel is op dit moment gesloten, maar er is een afhaalloket voor drankjes, snoep, friet etc. Het terras is weer open.

Aanmelden kennismakingsvlucht

Om je aan te melden vul je onderstaand formulier in en klik je op verzend.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

code

Hieronder zie je een montage van een dagje zweefvliegen bij Gliding Adventures Europe!