Kennismakingsvlucht

 

Bij Gliding Adventures Europe kun je ook vliegen als je geen lid bent!

 

Gedurende het vliegseizoen 2022 kun je op op de meeste vliegdagen van de GAE een kennismakingsvlucht komen maken. Dat kan op  woensdag en vrijdag voor € 40,00 en op zondag voor € 50,00. Verder is er ook af en toe een extra vliegdag speciaal voor gasten, meestal op een donderdag. In het weekend hebben we weinig capaciteit en zitten we vroeg in het seizoen al vol voor het hele jaar. De extra vliegdagen dit jaar zijn op de volgende donderdagen: 12 mei, 30 juni, 1 september, 29 september.

 

De belangstelling om een kennisvlucht te maken is erg groot. Op korte termijn zitten we vol. Voor het einde van het seizoen zijn er nog enkele plekken vrij maar hou er rekening mee dat dat voornamelijk op woensdag en vrijdag is. In het weekend zitten we voor het hele seizoen al vol. 

 

Een kennismakingsvlucht zweefvliegen duurt tussen de 7 en 20 minuten, afhankelijk van de thermische weersomstandigheden. Je vliegt mee met een ervaren zweefvlieger. Voorafgaand aan de vlucht krijg je informatie over het toestel en het verloop van de zweefvlucht. Tijdens het vliegen kun je elkaar goed verstaan zodat je ook uitleg kan krijgen over de omgeving. 

 

Na de vlucht ontvang je van ons een luchtdoopcertificaat, als herinnering aan een onvergetelijke ervaring! Word je binnen een maand na je proefvlucht lid, dan krijg je het geld van je vlucht nog terug ook!

 

Bij het vliegen zijn er limieten aan de lengte en het gewicht van de passagiers. Als je langer dan 2.00 meter en/of zwaarder dan 100 kg bent is het helaas niet mogelijk om bij ons te komen zweefvliegen. Zit je in de buurt van deze limieten, boven de 1.95 m en/of 97 kg laat dat dan bij je aanmelding even weten bij de opmerkingen.

 

Wanneer kun je langskomen?

Kijk in onze jaaragenda om te zien op welke dagen je welkom bent om met ons mee te vliegen.

Waar wacht je nog op? Meld je aan, neem vrienden en familie mee en kom langs op Terlet, het mooiste zweefvliegveld van Nederland!

 

Corona protocol

De beperkingen rondom Corona wisselen regelmatig. Hieronder staan de regels zoals die op het einde van het seizoen 2021 gelden. Vanwege de actualiteit zouden die nog kunnen veranderen. Hou zelf ook de ontwikkelingen in de gaten. Zo is er kans dat je in het voorjaar 2022 nog een mondmasker moet dragen als passagier of een coronabewijs moet kunnen tonen.

 • Algemeen geldende regels:
  • Je mag geen koorts hebben of last hebben van benauwdheidsklachten.
  • Er mag niet recentelijk (5 dagen voor de afspraak) zijn vastgesteld in een lab dat je corona hebt gehad.
  • Je mag geen contact hebben gehad met een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 10 dagen voor de afspraak terwijl diegene nog klachten had.
  • Je mag niet in thuisisolatie zitten omdat je contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld.
  • Kom niet naar het veld als je corona verschijnselen hebt: koorts, neusverkouden etc.
 • Op ons veld worden de normale hygiëne- en afstandsregels gehanteerd die overal gelden. Er staat een fles met handgel. Voor het instappen s.v.p. je handen daarmee reinigen.

Aanmelden kennismakingsvlucht

Om je aan te melden vul je onderstaand formulier in en klik je op verzend.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

code Code refresh

Hieronder zie je een montage van een dagje zweefvliegen bij Gliding Adventures Europe!