Laatste nieuws archief 2012

02-04-2012

Social media

Social media

GAE maakt gebruik van social media.

Alle nieuwsberichten worden voortaan via onze Twitter en Facebook accounts de wijde wereld in geholpen. 

05-03-2012

Verplicht leesvoer!

Het vliegseizoen op Terlet is begonnen! Om je optimaal voor te bereiden zijn nu op de ledenpagina het laatste Veldregelement en Vliegprocedures Terlet te vinden. Verplicht leesvoer voor alle leden die op Terlet vliegen!

 

Daarnaast een oproep aan alle vliegers om hun papieren te controleren voordat je gaat vliegen! De komende weken zullen de DDI's de papieren van iedereen controleren op de strip. Dit wil dus zeggen: Logboek / Medical / KNVvL verzekering en GPL!

27-02-2012

ALV

A.s. zaterdag houden we een ALV. Voorafgaande aan de ALV is er een maaltijd in de Termiekbel verzorgt door Gulio. Maaltijd en consumpties voor € 20. Schrijf je in voor deze maaltijd bij de secretaris.

27-02-2012

Start vliegseizoen

Op 3 maart a.s. start het vliegseizoen. We beginnen deze dag met het opbouwen van de vliegtuigen en wellicht als het weer meezit kunnen we nog wat starts maken!

20-02-2012

Veldreglement en Calamiteitenplan

Her Veldreglement en Calamiteitenplan Terlet zijn op de ledenpagina te lezen onder het submenu Veldreglementen en Calamiteitenplannen. Voor het vliegen is het zondermeer aan te raden (verplicht) om deze door te nemen.

17-02-2012

Vliegrooster 2012

Het vliegrooster voor 2012 staat nu op de ledenpagina. Hierop staan alle diensten van lieristen, instructeurs en startleiders.

Zorg dat je al je diensten in je agenda schrijft! Let op: je diensten kunnen in verschillende kolommen staan!

Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen, laat dat dan zo vroeg mogelijk weten via vliegrooster@zweven.eu.

07-02-2012

ALV 3 maart 2012

Schrijf 3 maart in je agenda want het belooft een fantastische dag te worden. Zorg dat je erbij bent want dit mag je niet missen. We gaan een unieke GAE- groepsfoto maken van zoveel mogelijk leden, een historisch moment. Ook gaan we onze kisten monteren, dit kan binnen in de hangaar. Bij goed weer gaan we ook nog vliegen en daarna gezellig eten in de Thermiekbel. We besluiten met een Algemene Ledenvergadering.

De stukken van de vergadering staan op de leden pagina onder het submenu bestuursmededelingen.

25-01-2012

Vliegen op Terlet

Voorbereiding vliegen op Terlet in volle gang.

 

Eerste vliegdag staat gepland voor 3 maart. Nadere informatie volgt