gae_thermiekbel.jpg
g0022437.jpg
20160706_gae_zomerkamp_kanarie_op_veld.jpg
2015.08.0310.jpg
wolkenstraat_kees_lemmens_5_okt_2016.jpg
2015.08.0305.jpg
img_3371.jpg
img_3397.jpg
20160706_gae_zomerkamp_start.jpg
2015.02.1429.jpg
gae_rugier_pakt_in2.jpg
20160706_gae_terlet_en_een_heer_daalde_neer....jpg
2015.07.2212.jpg
2015.03.1451.jpg
img_4940_bert.jpg
2015.03.1452.jpg
2015.03.1420.jpg
2015.08.0306.jpg
2015.03.1453.jpg
2015.08.0304.jpg
2015.08.0309.jpg
2015.08.0318.jpg
2015.08.0321.jpg
2015.08.0327.jpg
gae_4610.jpg
gae_1212_1236._jpg.jpg
gae_terlet_tstrip.jpg
gae_harry_tomesen_golfkar.jpg
gae_rugier_pakt_in.jpg
image4.jpeg
image4.jpeg

Bij ons vlieg je meer!

 

Snelle opleiding

Bij GAE kun je heel snel leren vliegen. Als je bijvoorbeeld twee weken op kamp gaat vlieg je op het eind meestal solo. 

Bij ons vlieg je het meest!

Van alle zweefvliegclubs in Nederland vliegen onze leden gemiddeld de meeste vluchten en de meeste uren. We hebben ongekend veel vliegdagen waardoor je onwaarschijnlijk veel kunt vliegen. Ons motto is niet voor niets: "Bij ons vlieg je meer!".

Uitstekende sfeer

De sfeer is altijd uitstekend bij ons. Het is normaal om elkaar te helpen. Monteren, ophalen na een overlandvlucht of helpen met lieren; het gaat allemaal vanzelfsprekend. We hebben een erg open cultuur. Daarom voelt iedereen zich snel thuis, van 14-jarig tot 84-jarig en van gast(vlieger) tot oudgediende crack.

Twee thuisvelden

GAE is de enige zweefvliegclub met twee thuisvelden: Terlet (het Nationaal Zweefvliegcentrum bij Arnhem) en Saint Florentin (in de Bourgogne in Frankrijk). Twee absolute topvelden! Wij zijn iedere vliegbare dag actief op Terlet, slechts onderbroken door een zomerstop van vier weken. In Frankrijk gaan we negen (!!) weken per jaar op kamp. Twee weken voorjaarskamp, zes weken zomerkamp en nog een week herfstkamp. GAE is een landelijke, zelfs internationale, vereniging.  Onze leden komen uit heel Nederland, uit België en uit Frankrijk.

Geen verplichtingen

Bij ons is er geen verplicht winterwerk, geen kantinedienst en geen andere verplichtingen.

Daarom

Groeien wij als een van de weinige clubs gestaag groter!

Theorie/proefvlucht/dagcursus

 
 

Ook in 2019 vliegen we weer iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De clubdagen. Naast de clubdagen wordt er bij voldoende belangstelling van maandag 1 april tot en met donderdag 12 september op de maandagen, dinsdagen en donderdagen een GPL-bedrijf gehouden.

Dus zeven dagen vliegen!

 

GAE staat voor 'Gliding Adventures Europe',

de zweefvliegclub op Terlet die veel vliegvakanties in Frankrijk organiseert.

Bij ons kun je zonder lid te worden toch zelf vliegen!

Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden:

- Een losse proefvlucht

- Een dagcursus op Terlet of in Frankrijk

- Een weekcursus in de zomer of in de herfst in Frankrijk

- Een 7-daagse cursus op Terlet

 

Zie ook onze Jaaragenda, de Twitterpagina, Facebook en bij Nieuws.

 

 

Vliegcursussen buitenland

Kom een cursus zweefvliegen doen en bekijk de Veluwe of Frankrijk vanuit de lucht!

 

Vliegseizoen:

Vrijdag 1 maart tot en met zaterdag 26 oktober 2019

 

Paaskamp op Terlet van vr 19 april t/m ma 22 april 2019

Meikamp op Terlet van za 27 april t/m zo 5 mei 2019

 

We zijn in 2019 in Saint-Florentin in Noord-Frankrijk:

voorjaar

- zo 26 mei / za 1 juni, TEVENS GPL bedrijf op Terlet

- zo 2 juni / za 8 juni, TEVENS GPL-bedrijf op Terlet

zomer 

- week 1: zo 7 juli / za 13 juli. TEVENS GPL-bedrijf op Terlet

- week 2: zo 14 juli / za 20 juli. GEEN GPL-bedrijf op Terlet

- week 3: zo 21 juli / za 27 juli. GEEN GPL-bedrijf op Terlet

- week 4: zo 28 juli / za 3 augustus. GEEN GPL-bedrijf op Terlet

- week 5: zo 4 augustus / za 10 augustus. GEEN GPL-bedrijf op Terlet

- week 6: zo 11 augustus / za 17 augustus. TEVENS GPL-bedrijf op Terlet

najaar

        - zo 20 okt / za 26 oktober


Wij houden onze cursussen op ons thuisveld aldaar: Saint-Florentin.

Videomateriaal vind je hier, en actuele praktische info hier.

 

GAE privacy statement

 

Uw privacy

GAE is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop GAE persoonsgegevens verwerkt van leden, belangstellenden, relaties, klanten en bezoekers van onze website. Uiteraard worden persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt GAE zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is GAE, Apeldoornseweg 203, 6816 SM Arnhem. Zoals de Wet bescherming persoonsgegevens vereist, zijn de verwerkingen van persoonsgegeven aangemeld bij de Toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens.

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor de GAE uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar dienstverlening verzamelt en verwerkt de GAE persoonsgegevens van u:

  • Wanneer u een GAE lidmaatschap afsluit om u te kunnen informeren over lidmaatschaps-aangelegenheden;
  • Wanneer u diensten van GAE afneemt;
  • Wanneer u contact heeft met de GAE. Dit contact kan telefonisch zijn maar hieronder verstaan wij ook indien u ons via e-mail benadert, het contactformulier invult, meedoet aan enquêtes, prijsvragen of (panel)onderzoeken, gebruik maakt van onze (mobiele) websites inclusief apps, inlogt op uw account, u aanmeldt voor nieuwsbrieven of ons via social media benadert;
  • Voor interne analyses voor procesverbetering, de ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek;
  • Om leden/bezoekers van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden, rechtstreeks maar ook bijvoorbeeld door campagnes via social media.

 

E-mail

GAE heeft een aantal nieuwsbrieven. Leden, oud-leden, belangstellenden en relaties krijgen deze nieuwsbrieven toegestuurd. U kunt uw toestemming altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink. Uw e-mailadres wordt verder gebruikt voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten door GAE. Die toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht.

 

Recht van verzet

Indien u in het geheel geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten of diensten, dan kunt u gebruik maken van ons digitale afmeldformulier (klik hier).

 

Gebruik van persoonsgegevens door derden.

GAE laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

 

Social Media.

GAE gaat graag, via het web en (eigen) social media kanalen, in dialoog met leden en bezoekers van de website over haar organisatie, producten en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. GAE volgt actief hiervoor het internet en social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en blogs. Hierbij spant GAE zich in om discussies op deze kanalen te volgen, daaraan deel te nemen en/of in te gaan en individuele, relevante vragen en opmerkingen te beantwoorden. GAE behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om niet op iedere vraag of opmerking te reageren. Aan het wel of niet inhoudelijk reageren kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Het kan voorkomen dat bij het deelnemen aan discussies en het beantwoorden van vragen of het reageren op opmerkingen, GAE (persoons-) gegevens vast zal leggen. Deze zullen uiteraard in overeenstemming met dit privacy beleid worden verwerkt. GAE is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan kunt u contact opnemen met GAE via secretaris@zweven.eu.

 

GAE  app’s

De GAE kan een deel van haar dienstverlening aanbieden door middel van apps. Door apps kunnen persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt. Ook het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens via apps valt onder dit privacy statement. De GAE kan ten behoeve van een goede werking van de app bij de installatie ervan toestemming vragen voor toegang en verwerking van bepaalde persoonsgegevens.

 

Websites van GAE en andere websites

Op de websites van GAE treft u een aantal links aan naar andere websites. De GAE kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

 

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: GAE, t.a.v. de secretaris, secretaris@zweven.eu

 

Meldpunt kwetsbaarheden​

Bent u deskundig en ontdekt u een kwetsbaarheid in onze systemen? Help ons dan door deze kwetsbaarheid te melden. Zo kunnen we samen de veiligheid en betrouwbaarheid van onze systemen verbeteren. Mail de secretaris secretaris@zweven.eu

 

Wijzigingen

GAE behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien GAE een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop GAE uw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website en/of in nieuwsbrieven.Arnhem, 21 februari 2018

Disclaimer

GAE geeft geen garantie op de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op deze website wordt geboden.